AllAgeHub håller öppet hus den 11 maj samt 15 juni

Besök AllAgeHubs interaktiva miljö på Chalmers Teknikpark i Göteborg. Under 2017 hålls ett antal öppet hus för den som vill veta mer om AllAgeHub som helhet samt ta del av välfärdsteknik och tillgängliga boende miljöer i visningsmiljö.

Två datum är spikade, redan den 11 maj samt den 15 juni öppnas dörrarna upp hos AllAgeHub. Besöket tar två timmar inklusive fikapaus och antal platser är begränsat till 40 stycken. (Anmälan krävs)

Besöket arrangeras i två grupper om 20 personer där den ena gruppen startar i den interaktiva miljön medan den andra får en presentation av AllAgeHub, för att sedan bytas av. Viktigt därför att delta under hela besökets två timmar.

Varmt välkomna!

Var: Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata 9C, 412 88 Göteborg

Anmälan: Via allagehub.se

 

Kontaktperson på GR: Theresa Larsen

Senast uppdaterad: 2017-10-13 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund