Återträff för PYC-handledare

pyc-inspirationsdag

Vi har glädjen att bjuda in till en återträff för alla som har gått vår grundutbildning i PYC. Ta chansen att under ett par timmar träffa kollegor och utbyta erfarenheter!

Återträffen leds av två metodstödjare från Göteborgsregionen, Joakim Målberg, Göteborgs Stad och Hanna Unger, Lerum. Både Hanna och Joakim har haft flera metodstödsgrupper i samband med våra PYC-utbildningar.

Tid

15 maj 2019, kl 9.30–12.00. Kaffe och smörgås serveras från kl 9.00.

Plats

Göteborgsregionen (GR)
Anders Personsgatan 8
Göteborg

Anmälan

Anmäl dig här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Sista anmälningsdag är den 26 april 2019.
Anmälan är bindande och vid återbud efter sista anmälningsdagen debiteras full avgift.
Frågor kring anmälan: kurs@goteborgsregionen.se.

Avgift

300 kr per person exkl moms.

Integritetspolicy

När du anmäler dig registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
personuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inbjudan

 

Varmt välkomna!


Om PYC

PYC (Parenting Young Children) är ett hembaserat föräldrastödsprogram baserat på väl beprövade socialpedagogiska principer.

Programmet syftar till att stödja inlärning och utveckling av föräldraförmågan hos personer med kognitiva svårigheter utifrån säkerhet, omvårdnad om och samspel med barnet.

Initialt utvecklades programmet för föräldrar med intellektuell funktionsnedsättning, men modellen har visat sig vara betydelsefull för andra målgrupper där det finns behov av ett konkret, individuellt och hembaserat föräldraskapsstöd.

Grundutbildning i PYC

Den 19–21 november är det möjligt att gå grundutbildningen i Göteborg.


Kontaktpersoner på GR:

Yvonne Witzöe

Susanne Vannerberg (praktiska upplysningar)

Senast uppdaterad: 2019-03-25 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund