Boka in 21 mars för konferensen Mötesplats Hälsa

Projektet HälsoGReppet bjuder in till Mötesplats Hälsa, som är en arena för lärande och erfarenhetsutbyte om hur vi kan öka hälsan och minska sjukfrånvaron på våra arbetsplatser.

Dagen vänder sig till dig som arbetar inom vård och omsorg, socialtjänsten eller barnomsorgen, eller som är chef eller HR-stöd för dessa verksamheter, i någon av de tolv kommuner som medverkar i HälsoGReppet. Vi vänder oss även till förtroendevalda, skyddsombud, hälsoinspiratörer eller andra som har ansvar för eller på andra sätt arbetar med hälsa på arbetsplatsen.

Syftet med dagen:

  • Inspirera och inspireras genom varandras erfarenheter.
  • Lyfta fram en god arbetsmiljö som framgångsfaktor för arbetsplatsen.
  • Stimulera till nytänkande och handlingskraft.

Tid och plats

Torsdagen den 21 mars 2019 kl. 09.00–16.30, på Hotel Scandic Crown i Göteborg.

Anmälan

Dagen är kostnadsfri. En detaljinbjudan med anmälningsinformation kommer att skickas till kommunerna i början av januari 2019.

Inbjudan i PDF-formatPDF


Kontaktperson på GR: Björn Wallermark

Senast uppdaterad: 2018-12-03 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund