Boka in 22 oktober för konferens om ungas livssituation

Under hösten 2017 genomförde nio kommuner i Göteborgsregionen den så kallade Lupp-undersökningen bland sina högstadie- och gymnasieelever. Lupp-enkätens frågor handlar bland annat om fritid, skola, arbete, hälsa, trygghet och inflytande. 

Den 22 oktober kommer vi att anordna en konferens i Göteborg med undersökningen som utgångspunkt. På konferensen berättar GR-kommunerna om hur Lupp-undersökningen bidrar till kunskap och inspiration i det lokala utvecklingsarbetet.

Målgruppen för konferensen är politiker, förvaltningschefer, chefstjänstemän, medarbetare inom berörda verksamhetsområden och representanter från ungdomsforum.

Mer detaljerat program och inbjudan kommer i juni.

Läs mer om konferensenPDF

Läs mer på sidan Lupp - lokal uppföljning av ungdomspolitiken

 

Kontaktperson på GR: Åsa Nilsson (konferensens innehåll) och Kristina Elofsson (praktiska frågor)

Senast uppdaterad: 2018-04-24 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund