Dags att meddela intresse för idéutvecklingsprojekt i AllAgeHubs innovationsprocess

Är din kommun eller organisation intresserad av att delta i ett idéutvecklingsprojekt i AllAgeHubs innovationsprocess 1.0? Nu öppnar vi upp för aktörer att meddela intresse kring någon av de utmaningar som brukare och kommuner identifierat.

Tidigare i februari presenterade GR-projektet AllAgeHub sin innovationsprocess 1.0länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och nu öppnar man upp för delen i processen där aktörer kan meddela intresse av att delta i idéutvecklingsprojekt.

Under uppbyggnadsfasen 2017 – 2019 genomför AllAgeHub projektteam tillsammans med samarbetspartners en gemensam innovationsprocess. Man kallar den för innovationsprocess 1.0 för att den ska utvärderas, förfinas och justeras under 2018 – 2019. Målsättningen är att innovationsprocessen ska resultera i innovationer som skapar värde och omsätts i verkligheten, sprids och gör nytta.

 

Kontakt

Carolina Fornell
Processledare innovation, AllAgeHub

Senast uppdaterad: 2018-03-01 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund