Engagerade deltagare på premiären av AllAgeHubs öppet hus

Under 2017 hålls ett antal öppet hus för den som vill veta mer om AllAgeHub som helhet samt ta del av välfärdsteknik och tillgängliga boende miljöer i den interaktiva miljön på Chalmers Teknikpark i Göteborg.

Att få komma och besöka den interaktiva miljön är vad många av förfrågningarna in till AllAgeHub handlar om. Därför hålls öppet hus under ett antal datum framöver. En lyckad premiär med ett femtontal engagerade besökare hölls den 11 maj.

Nästa öppet hus: 15 juni

Besöket tar två timmar inklusive fikapaus och antal platser är begränsat till 40 stycken. (Anmälan krävs)

 

Besöket arrangeras i två grupper om 20 personer där den ena gruppen startar i den interaktiva miljön medan den andra får en presentation av AllAgeHub, för att sedan bytas av. Viktigt därför att delta under hela besökets två timmar.

Var: Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata 9C, 412 88 Göteborg

Läs mer om AllAgeHub: www.allagehub.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Kontaktperson på GR: Theresa Larsen

Senast uppdaterad: 2017-09-12 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund