Förebyggande demensomsorg – med fokus på forskning, samhälle och personal

Strecka den 9 november i din kalender redan nu! Då är det nämligen dags för vår årliga demenskonferens.

När novemberdimman breder ut sig över Göteborg är dags för GR:s årliga demenskonferens. Temat den här gången är förebyggande.


Program och anmälningsinformation kommer senare men dagen kommer bland annat att innehålla det senaste inom demensforskningen, inspiration kring hur vi får ett demensvänligare samhälle, vad som händer i Sverige när det gäller demenscertifierade affärer och hur man förebygger ohälsa och skapar arbetsglädje hos personal.


Målgruppen
för konferensen är förtroendevalda, chefer, biståndshandläggare, legitimerad personal och baspersonal som möter personer med kognitiv sjukdom.


Kontaktperson på GR: Karin Westberg

Senast uppdaterad: 2018-06-12 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund