GR söker projektkoordinator / projektassistent

Avdelning Välfärd söker en ny medarbetare som bl a ska arbeta i ESF-projektet HälsoGReppet.

GR består av 13 kommuner i Västsverige som tillsammans nyligen passerade en miljon invånare. Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt. GR arbetar inom bl a följande områden: regionplanering, miljö, trafik, arbetsmarknad, välfärd och socialtjänst, kompetensutveckling, utbildning och forskning.

På GR arbetar du tillsammans med cirka 180 engagerade kollegor för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. GR är en arbetsplats som får höga betyg av personalen. I den senaste medarbetarenkäten svarade hela 90 procent att de trivs på jobbet. Några skäl till det är stimulerande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor, bra ledarskap och att det finns möjlighet att utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är uppdelad på två uppdrag; 

  1. Projektkoordinator i ESF projektet HälsoGReppet och 
  2. Projektassistent för externa uppdrag inom FoU i Väst.

I HälsoGReppet arbetar projektkoordinator tillsammans med kollegorna i projektteamet och ansvarar för projektets löpande kommunikation och spridning av projektet genom webbmiljö och sociala medier m m.

Projektkoordinator ska även arbeta med dokumentation vid möten och kompetensutvecklingsinsatser och ansvara för att projektet uppfyller de administrativa krav som åligger ESF-projekt i form av t ex deltagarredovisning.

I rollen som projektassistent är uppdraget att bistå utredare/forskare, exempelvis genom att ta fram underlag, genomföra  kartläggningar,  kunskapssammanställningar och liknande inom framförallt arbetsmarknadsområdet.

Kvalifikationer och kompetens

  • Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom samhällsvetenskap gärna också med kunskap inom kommunikationsområdet.

  • Erfarenhet av ESF-administration är meriterande och du behöver ha god ordning och förmåga att upprätta och vidmakthålla administrativa strukturer i arbete.

  • Som person har du lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du kan arbeta utifrån ett konsultativt arbetssätt, vilket innebär att du är lyhörd, kan ge välgrundade råd och ta ansvar.

  • Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Anställningens omfattning

  1. Anställningsform: Vikariat t o m 2018-06-30
  2. Omfattning: Heltid 100%.                    
  3. Tillträde: Enligt överenskommelse.      

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-12

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktperson på GR:

Ulrica Furby
Gruppchef
031-335 5025, 0766-45 33 13

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg, Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist, Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad: 2017-04-26 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund