GR söker projektledare till AllAgeHub

Vill du vara med och bygga upp och utveckla AllAgeHub med oss? Ett forsknings-, utvecklings- och innovationscenter som ska främja tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster.
Ansök om tjänsten som projektledare senast den 11 augusti.

Arbetsplatsbeskrivning

AllAgeHub är ett forsknings-, utvecklings- och innovationscenter under uppbyggnad. AllAgeHub ska främja tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv. Verksamheten startade i januari 2017 och uppbyggnadsfasen pågår under en treårsperiod t.o.m. 2019.

AllAgeHub består i dagsläget av ett projektkluster med Göteborgsregionens kommunalförbund, GR, och de tolv medlemskommunerna som största projektägare. Främsta finansiärer är Vinnova, Västra Götalandsregionen och GR-kommunerna. I dag deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet. Fler aktörer är intresserade av att samverka och målsättningen är att växa. Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare. AllAgeHubs kontor och interaktiva miljö är lokaliserade på Chalmers Teknikpark i anslutning till Johanneberg Science Park.

Ditt ansvar blir att driva AllAgeHub framåt i samarbete med aktörer från offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle. Uppdraget ställer stora krav på att du är flexibel, lösnings- och resultatorienterad. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att driva den påbörjade uppstarten och utvecklingen av AllAgeHub samt leda projektteamet mot uppsatta mål. Det består också av att föra dialog och återrapportera till projektets finansiärer, som i dagsläget består av 12 kommuner, Vinnova och Västra Götalandsregionen.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad projektledning.
  • Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har erfarenhet av att söka externa finansieringsmöjligheter och driva ansökningsprocesser.
  • Du är van att samordna flera projekt och har förmåga att driva processer med många ingående samarbetsparter.
  • Du är bra på att kommunicera effektivt samt inspirera externa intressenter och entusiasmera medarbetare.
  • Det är meriterande om du har arbetat inom innovationssystemet, med affärsutveckling, i samverkansprojekt mellan offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle och/eller med verksamhetsutveckling i offentlig sektor. 
  • Vi förutsätter att du har ett stort intresse för välfärdsteknik eller tillgängliga boendemiljöer. Men det är inget krav att du arbetat inom områdena tidigare.
  • Som person är du prestigelös, kreativ och flexibel och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du är en trygg person som utmanas av att bygga upp något nytt.

AllAgeHub jobbar med att främja jämställdhet, integration och delaktighet i samhället och välkomnar därför personer med olika bakgrund att söka tjänsten. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-11

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

 

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

 

 

Kontaktperson på GR:

Under semestertider i sommar och fram till den 7 augusti hänvisas frågor i första hand till e-post.

Cecilia Bokenstrand
Göteborgsregionens kommunalförbund, avdelningschef GR Välfärd
Frågor besvaras den 31 juli samt 1 augusti, klockan 10-15
0705-510650

Ulrica Björner  
Koordinator AllAgeHub
Frågor besvaras den 7 augusti, klockan 10-15
0767-840885


Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072
Nås till och med 7 juli.

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002
Nås till och med 14 juli


Senast uppdaterad: 2018-08-31 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund