Hälso- och sociala effekter av cannabis

Välkommen till en kostnadsfri halvdagskonferens i Göteborg den 1 november! Medverkar gör Maria Renström, Håkan Leifman, Anette Skårner, Björn Andersson och Marie Larsson.

Program:

Maria Renström presenterar WHO-rapporten ”The health and social effects of nonmedical cannabis use”
Maria Renström är f.d. chef för regeringens ANDT-sekretariat och under perioden 2014–2016 anställd som expert på narkotikafrågor vid WHO i Geneve. Maria Renström är medförfattare och redaktör för WHO-rapporten.


Vad säger oss data om cannabissituationen i Sverige idag och över tid
Håkan Leifman, direktör, centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning, CAN.


Lärdomar och erfarenheter från, Trestad2, satsningen mot cannabis i Stockholm,
Göteborg och Malmö
Anette Skårner och Björn Andersson, forskare vid institutionen för socialt arbete, Göteborgs universitet, Marie Larsson, verksamhetschef vid social resursförvaltning, Göteborgs Stad.

  1. Inbjudan & anmälanPDF

 

Arrangörer

Konferensen arrangeras av Länsstyrelsen i Västra Götalands län, Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende (CERA), Göteborgs Stad och FoU i Väst/GR.

Senast uppdaterad: 2016-09-29 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund