Interkulturell vård och omsorg

Välkommen till en mötesplats där du får både kunskap och möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor kring interkulturalitet inom vård och omsorg i kommunal sektor. Mötesplatsen är avgiftsfri men anmälan krävs!

Ungefär 18 procent av Sveriges befolkning är född i ett annat land än Sverige. Hur påverkar vår bakgrund och våra erfarenheter vårt förhållningssätt? Och hur kan vården möta brukare, anhöriga och kollegor när de kulturella referensramar skiljer sig åt?


Tid och plats

Torsdagen den 31 maj kl. 9.30–15.30 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26, Göteborg. Registrering och fika från kl. 9.00.


Målgrupp

Medarbetare och chefer inom kommunens vård och omsorg för äldre. 


Arrangör

Mötesplatsen arrangeras av projekt InVäst – Integration Västsverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Mer information & anmälan


Kontaktperson på GR: Linda Karlsson

Senast uppdaterad: 2018-11-23 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund