Mötesplats IFO 2016

Medarbetare? Chef? Dela med dig av dina erfarenheter! Den 29 november 2016 arrangeras Mötesplats IFO för fjortonde året. 

Dagen är en arena för kollegialt erfarenhetsutbyte för dig som arbetar inom individ- och familjeomsorg i GR:s medlemskommuner. Det är också verksamheterna själva som gör innehållet.

Se dagen som en möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter till andra! Du kan välja att presentera ditt arbete i form av ett seminarium eller workshop – det är bara fantasin som sätter gränser! Vi erbjuder alla som medverkar med ett seminarium/workshop en utbildningsdag i presentationsteknik.

Fundera över vad du vill sprida till dina kollegor. Senast 29 april 2016 vill vi ha din/er anmälan till Nicholas Singleton.

  1. Läs mer om Mötesplats IFO här

Senast uppdaterad: 2016-03-21 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund