Omvärldsbevakning kring välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer startas av AllAgeHub

Alla behöver inte göra samma resa. Genom omvärldsbevakning och spridning av kunskap inom välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer och innovation når vi snabbare till resultat.

GR-projketet AllAgeHub startar därför nu upp och faciliterar nyhetsflödet Fokus omvärld på webbplatsen allagehub.se. Flödet kommer bestå av allt från andra aktörers aktiviteter, nyheter och goda exempel som relaterar till våra och samarbetsparters intressen till omvärldsbevakning från mässor och konferenser.

Vi vill berätta om det du vill veta - tipsa oss!

Det är tillsammans med er ute i kommuner och hos våra samarbetsparter som omvärldsbevakningen blir effektiv och gör riktig nytta.

Bidra med dina nyheter, spaningar eller initiativ inom välfärdsteknik, tillgängliga boendemiljöer och innovation. Vi vill berätta om det du vill veta. Tillsammans skapar vi Fokus omvärld.

 

Kontakt

Anna Karlsson
Kommunikatör, AllAgeHub

Senast uppdaterad: 2018-11-26 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund