Psykisk ohälsa och missbruk bland äldre – att möta och bemöta

En konferens för sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhörigstödjare, undersköterskor, biståndshandläggare och övrig personal som möter äldre i sitt arbete.

I höstas erbjöd GR tillsammans med Kommun och sjukvård Samverkan i Göteborgsområdet konferensen på temat Psykisk ohälsa och missbruk bland äldre som vände sig till ledningspersonal och politiker.

I vår fortsätter den satsningen med en konferens som riktar sig till sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhörigstödjare, undersköterskor, biståndshandläggare och övrig personal som möter äldre i sitt arbete.

Det är av största betydelse att personal från kommun och sjukvård som möter den äldre vågar fråga och vågar se. Vi vet till exempel att depression är en sjukdom som ökar med stigande ålder och en av våra stora folksjukdomar.

Konferensen äger rum den 28 april på Folkets hus, Järntorget i Göteborg.


Inbjudan

  1. Psykisk ohälsa och missbruk bland äldre – att möta och bemötalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Senast uppdaterad: 2018-11-23 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund