Slutkonferens för Nya Grannar

Med målet att höja kompetensen och öka samverkan har det ESF-finansierade projektet Nya Grannar pågått sedan våren 2016. Vill du gå på slutkonferensen och ta del av erfarenheter och resultat?

Projektet har vänt sig till personal inom kommunens verksamheter som arbetar med nyanlända barn och ungdomar. I höst avslutas projektet och den 21 september är det slutkonferens där resultaten och erfarenheterna presenteras. Som inspiration kommer två gästföreläsare, historieprofessor Dick Harrison och journalisten och författaren Per Brinkemo.

Slutkonferensen vänder sig till chefer och personal som har varit involverade i arbetet, men även andra som är intresserade av projektets lärdomar och resultat är välkomna.


Kontaktperson på GR: Ulla-Britt Caping Salas

Senast uppdaterad: 2019-08-16 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund