Välkommen till Socialchefsdagarna 2017!

Välfärd först! TÅLAMOD, TAKTIK, TILLSAMMANS. Det är temat på Socialchefsdagarna som äger rum i Östersund den 27–29 september. Anmälan är nu öppen.

Föreningen Sveriges socialchefer (FSS) och värdstaden Östersund bjuder in dig till en socialpolitisk konferens med ett brett och prioriterat tema: Välfärd först! FSS vill värna en välfärd som minskar klyftorna i samhället och som ger människor möjlighet att skapa sig ett bra liv. Några viktiga förutsättningar är tålamod, taktik och tillsammans. Läs mer om de tre temaorden härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spännande blandning av föreläsare

På scenen blir det en spännande blandning av föreläsare. Annika Winsth som är Nordeas chefsekonom, Laura Hartman från Tillitsdelegationen, fotbollstränaren Graham Potter från Östersunds FK, Cecilia Wikström som lyfter frågor om mänskliga rättigheter i sin roll som EU-parlamentariker, och många fler. Läs mer i föreläsarpresentationernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Socialchefsdagarnas upplägg

Socialchefsdagarna 2017 ger tre dagars inspiration där frågor lyfts på ett strategiskt plan och där det finns tid och utrymme för samtal, att bilda nätverk och träffa kollegor från hela landet.

På förmiddagarna hålls gemensamma storföreläsningar och på eftermiddagarna hålls olika seminarier som du själv väljer
mellan. Pauserna är väl tilltagna för att du ska hinna besöka utställare och mingla.


Mer information och anmälan

Du hittar mer information om konferensen och anmäler dig på socialchefsdagarna.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 2017-05-05 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund