Mötesplatser

Göteborgsregionen (GR) arrangerar årligen ett stort antal mötesplatser såsom frukostmöten och dialogkonferenser för alla som på olika sätt arbetar med samverkan mellan skola och arbetsliv. Här kan du läsa mer om vad som är på gång just nu.


I samarbete med olika företag, organisationer och samverkanspartners arrangerar vi kontinuerligt frukostmöten och seminarier med olika teman. Målgruppen är såväl lärare, studie- och yrkesvägledare och annan skolpersonal som arbetsliv, branschföreträdare och andra som på olika sätt arbetar med frågan. Här kan du läsa mer och anmäla dig till de mötesplatser som är planerade just nu:


Vill ni arrangera ett frukostmöte, seminarium eller en konferens på temat skola-arbetsliv?

Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg och få dit rätt målgrupp.


Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev finns information om vad som är på gång inom skola-arbetslivsområdet i Göteborgsregionen.

 

Kontaktperson på GR: Johanna Redelius

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund