Frukostmöte- en liten kommun som gjort stora satsningar.

Att stänga ner gymnasieskolan i Partille var inte ett alternativ. Istället valde man att bygga nytt och satsa på att få ungdomarna att stanna kvar på orten. Inspireras av kommunen som i samarbete med näringslivet satsat på att utveckla såväl skola och arbetsliv som ett helt nytt centrum.  

Den 26 maj bjöd GR Skola Arbetsliv tillsammans med Partille kommun in till ett fullbokat frukostmöte med fokus på nya sätt att bygga samhällen där många aktörer samverkar.

Medverkade gjorde bland annat:
Robert Wedberg, kommunchef Partille
Karl-Olof Petersson, chef utbildningsförvaltningen Partille
Kristina Svensson, chef kultur- och fritidsförvaltningen Partille
Carl Heath, researcher & Designer, Interactive Institute Swedish ICT AB
Martin Svensson, VD Gothia Styrteknik
Anders Eliasson, Sportchef  IK Sävehof

GRSA som arbetar med den långsiktiga kompetenförsörjningen genom samverkan skola och arbetsliv anordnar ca sex frukostmöten om året. Frukostmötena är ett ypperligt tillfälle för dig/er som vill veta de senaste kring samverkan mellan skola och arbetsliv. Du får också chans att mingla med folk från både utbildningsväsendet och privat, offentligt och idéburen sektor.

Vill du vara med och anordna ett frukostmöte tillsammans med GRSA
så är du välkommen att höra av dig till: Johanna Redelius

Kontaktperson på GR
Johanna Redelius

GR Skola Arbetsliv

Senast uppdaterad: 2015-06-01 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund