Gymnasievalet 2019

Den 10 december öppnade elevinloggningen och gymnasievalet på ansökningswebben www.indra2.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla elever i år 9 som är folkbokförda i Göteborgsregionen får inloggningsuppgifter till webbplatsen för gymnasievalet hemskickat per post lagom till att ansökningsperioden startar.

Där kan de se alla utbildningar som Göteborgsregionen erbjuder och själva lägga till dem i sitt gymnasieval. De ser sina betyg och sin behörighet till de olika programmen och det är även via webben som de så småningom kan se sitt antagningsresultat.

Gymnasievalet är öppet fram till den 1 februari kl. 16.00. Eventuella nödvändiga ändringar görs därefter med hjälp av sin studie- och yrkesvägledare.

 

Antagningsårets viktiga händelser och datum hittar du på ansökningswebbens startsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontakta Gymnasieantagningen:

gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Senast uppdaterad: 2018-12-11 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund