Idag lanseras Sveriges vassaste praktikverktyg!

Vi är många som arbetat hårt och sett fram emot lanseringen av nya praktikplatsen.se , och nu släpps det alltså äntligen.

Under 1,5 år har vi arbetat med en nyutveckling av ett it-system som ska stötta samordningen av praktik. Tillsammans med våra användare, har vi utvecklat ett system format efter användarens behov och förutsättningar i respektive verksamhetsform och vi är glada att vi kommit fram till målet för lanseringen av nya praktikplatsen.se

Förutom en modern design och en förbättring av användargränssnittet kommer vi redan nu kunna presentera flera nya funktioner.

Vi är bland annat stolta över att presentera ett system som kvalitetssäkrar hela praktikprocessen. Kvalitetssäkringen sker på flera sätt men värt att nämna är att systemet ”pratar” med användaren, hjälper användaren att minnas, stöttar och talar om när vissa uppgifter behöver göras och håller koll på viktiga deadlines – allt för att det ska bli ett effektivt verktyg och stöd i vardagen. Det är bara några exempel och många fler finns, och inte nog med det kommer vi att löpande presentera nya uppdateringar varje vecka!

Vi vill tacka alla som hjälpt oss under utvecklingen och bidragit med kloka idéer och tankar och tillsammans med våra samverkansvänner hoppas vi lyfta praktikplatsen.se kontinuerligt till nya nivåer.

praktikplatsen.se

Kontaktpersoner på GR
Rasim Avdic
Wictoria Kovats

Senast uppdaterad: 2015-06-01 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund