Öckerös framtidsvecka

GR Skola Arbetsliv arrangerar Öckerös framtidsvecka för andra året i rad. Tillsammans med rektor, studie- och yrkesvägledare och lärare på Brattebergsskolan genomförs bland annat onlinespelet @jobbet och metoden Framtidsträdet. Därtill medverkar Ung Företagsamhet (UF) med inspiration.

Framtidsveckorna är ett samverkansprojekt mellan GR Skola Arbetsliv vid Göteborgsregionens kommunalförbund och grundskolor i Göteborgsregionen. Projektet involverar såväl elever som studie- och yrkesvägledare och lärare. Syftet är att bredda elevernas studie- och yrkeskunskaper och att ge ytterligare inspiration till framtidens yrkesval.

Kontaktperson på GR
Johanna Redelius

GR Skola Arbetsliv
@Jobbet är ett spel om att vara ung och söka jobb via internet. I spelet finns tre personer som alla söker jobb på ett företag

Senast uppdaterad: 2015-06-01 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund