Yrkesträff: Vad gör en ingenjör?

Den 2 juni arrangerar Teknikföretagens projekt Ingenjörsvägen i samarbete med GR Skola Arbetsliv, Teknikcollege och Arbetsförmedlingen ett frukostmöte kring kompetensbehoven i teknikbranschen och de möjligheter och utbildningsvägar som finns i ingenjörsyrket.

Frukostmötet, som bland annat innehåller workshopen ”Vad gör en ingenjör”, hålls på RUAG Space AB i Göteborg. Där kommer även GR Skola Arbetsliv och Teknikcollege att prata om kompetensförsörjning genom samverkan mellan skola och arbetsliv. Därtill visar Arbetsförmedlingen på vikten av ett ökat bransch- och yrkeskunnande och RUAG Space AB berättar om sin verksamhet.

Kontaktperson på GR
Johanna Redelius

GR Skola Arbetsliv

Senast uppdaterad: 2015-06-01 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund