Kurs och konferens

Vårt utbud av konferenser, föreläsningar och kurser uppdateras löpande och riktar sig till all pedagogisk personal inom samtliga skolformer. Utbildningarna berör en mängd frågor inom pedagogik och skolutveckling. Vi erbjuder även uppdragsutbildningar som skräddarsys efter just era behov.

  • Läs mer och boka aktuellt kursutbud härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Inspirationsdagarna
Varje höst arrangeras inspirationsdagar med seminarier för alla som arbetar i förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning eller som ledare. Inspirationsdagarna 2018 genomförs den 29 oktober.


Familjedaghemskonferensen
I familjedaghem arbetar dagbarnvårdare med pedagogisk omsorg i sitt hem. Vid den årliga familjedaghemskonferensen samlas flera hundra verksamma dagbarnvårdare för att utbyta erfarenheter och ta del av föreläsningar som ingjuter motivation och ger fortbildning. Familjedaghemskonferensen 2018 genomförs den 16 november.


Kontaktperson på GR:  Lislott Lundahl

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund