GR söker projektledare för AllAgeHub

AllAgeHub är ett forsknings-, utvecklings- och innovationscenter under uppbyggnad. AllAgeHub ska främja tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv. Verksamheten startade i januari 2017 och uppbyggnadsfasen pågår under en treårsperiod t.o.m. 2019.

AllAgeHub består i dagsläget av ett projektkluster med Göteborgsregionens kommunalförbund, GR, och de tolv medlemskommunerna som största projektägare. Främsta finansiärer är Vinnova, Västra Götalandsregionen och GR-kommunerna. I dag deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet. Fler aktörer är intresserade av att samverka och målsättningen är att växa. Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare. AllAgeHubs kontor och interaktiva miljö är lokaliserade på Chalmers Teknikpark i anslutning till Johanneberg Science Park.

Ditt ansvar blir att driva AllAgeHub framåt i samarbete med aktörer från offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle. Uppdraget ställer stora krav på att du är flexibel, lösnings- och resultatorienterad. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att driva den påbörjade uppstarten och utvecklingen av AllAgeHub samt leda projektteamet mot uppsatta mål. Det består också av att föra dialog och återrapportera till projektets finansiärer, som i dagsläget består av 12 kommuner, Vinnova och Västra Götalandsregionen.

Kvalifikationer och kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad projektledning.

 • Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Du har erfarenhet av att söka externa finansieringsmöjligheter och driva ansökningsprocesser.
 • Du är van att samordna flera projekt och har förmåga att driva processer med många ingående samarbetsparter.
 • Du är bra på att kommunicera effektivt samt inspirera externa intressenter och entusiasmera medarbetare.
 • Det är meriterande om du har arbetat inom innovationssystemet, med affärsutveckling, i samverkansprojekt mellan offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle och/eller med verksamhetsutveckling i offentlig sektor. 
 • Vi förutsätter att du har ett stort intresse för välfärdsteknik eller tillgängliga boendemiljöer. Men det är inget krav att du arbetat inom områdena tidigare.
 • Som person är du prestigelös, kreativ och flexibel och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du är en trygg person som utmanas av att bygga upp något nytt.

  AllAgeHub jobbar med att främja jämställdhet, integration och delaktighet i samhället och välkomnar därför personer med olika bakgrund att söka tjänsten.

Anställningens omfattning

 1. Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 2. Omfattning: Heltid 100%.                    
 3. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.      

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-11

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktperson på GR:

Cecilia Bokenstrand
Avdelningschef GR Välfärd
031-335 5188, 0705-51 06 50

Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHub
031-335 5336, 0767-84 08 85

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg,
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist,
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad: 2017-08-22 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund