Utbildningschef Bengt Randén går vidare till toppjobb inom Göteborgs Stad

Under tisdagen beslutades att Bengt Randén, nuvarande utbildningschef på GR, blir förvaltningsdirektör för grundskolan i Göteborgs Stad. Hans nya uppdrag innebär att vara med och utveckla den nya centrala grundskoleförvaltningen i staden, där en helt ny organisation ska byggas utifrån dagens befintliga verksamheter i de 10 stadsdelsförvaltningarna.

– Bengt går vidare till ett av de mest ansvarsfulla och utmanande uppdragen i utbildningssverige. Vi som arbetar med Bengt är stolta över att han anförtros uppdraget av Göteborgs Stad. Vi kommer att sakna honom i vår vardag men vi har förmånen att fortsätta samarbetet i det regionala sammanhanget och där är vi övertygade om att Bengt även framgent kommer att göra stor skillnad. Vi önskar honom givetvis lycka till med i sin nya tjänst! Säger Helena Söderbäck, förbundsdirektör på GR.

Bengt tillträder som förvaltningsdirektör i Göteborgs Stad i mitten av januari.


Kontaktperson på GR:  Helena Söderbäck  

Senast uppdaterad: 2017-11-08 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund