21 september öppnar GR dörrarna till en helt ny men välkänd mötesplats,
Ny adress: Anders Personsgatan 8

Efter 20 år i Södra Gårda flyttar nu GR sin verksamhet till Norra Gårda - från Gårdavägen 2 till Anders Personsgatan 8.

I det nya GR-huset på Anders Personsgatan 8 finns fräscha och funktionella lokaler och konferensutrymmen för hela vår verksamhet och de närmare 50 nätverken inom GR.

Här erbjuder vi kurslokaler för kompetensutveckling och ger service åt våra 13 medlemskommuner. Vi kommer helt enkelt att fortsätta göra det vi gör idag men i betydligt mer ändamålsenliga lokaler.

Lite praktisk information
Fredag 18 september går flyttlasset från Gårdavägen och denna dag är vår växel stängd. Medarbetare nås enbart på mobiltelefon.

Vår ambition är att GRs webbsidor och e-post kommer fungera under fredag 18 september men vi ber er ha överseende med eventuella tekniska problem som kan uppstå i samband med flytten. Den 21 september hittar du oss på Anders Personsgatan 8 i Norra Gårda.

Du kan redan nu boka in dina möten i våra nya lokaler, se information:

Läs mer om Norra Gårda och GRs nya lokaler

Varmt välkommen till GR i ny och spännande inramning!


Helena Söderbäck, förbundsdirektör

Senast uppdaterad: 2016-03-04 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund