Anmälan öppen till programmet Jag vill bli chef!?

Tycker du att chefskap/ledarskap verkar spännande och utmanande? Har du funderat på att gå in i en chefsroll, men ännu inte bestämt dig? Orienteringsprogrammet Jag vill bli chef!? vänder sig till dig som vill och har potential att vidareutvecklas i din yrkesroll och är nyfiken på vad det innebär att arbeta som chef/ledare.

Målet är att deltagarna ska få ökad kunskap om och inblick i vad chefskap innebär före beslutet att gå vidare till en chefstjänst. Programmets mål i ett längre perspektiv är också att bidra till regionens ledarförsörjning.

Den 25 april startar programmet,
och sista dag för anmälan är 24 mars.

  • Läs mer om programmet och anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Programmet genomförs av Framtidens Ledare, den verksamhet inom GR som arbetar med chefs- och ledarutveckling. Sedan 1998 har Framtidens Ledare ett politiskt uppdrag att arbeta med försörjning, utveckling och marknadsföring av kommunalt ledarskap i regionen. Framtidens Ledare erbjuder utbildning och utveckling för individer, grupper och hela organisationer.

  • Läs mer om Framtidens Ledare härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktperson på GR:
Susanna Rolstad

Senast uppdaterad: 2017-02-14 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund