En av Sveriges största Läromedelsmässor, 25–26 april i Göteborg!          

För 9:e året i rad arrangerar GR Utbildning Läromedel den årliga Läromedelsmässan i Eriksbergshallen. Mässan vänder sig till alla som arbetar inom förskola, grundskola och särskola. På plats finns ett stort antal av Sveriges ledande läromedelsproducenter som presenterar aktuella läromedel.                         

Nytt för i år: 
Workshops med Makerspace och Games!
Båda dagarna håller GR Lärmiljölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster workshops med Makerspace, skapande och digitalisering.
Den 25:e håller Games workshops med pedagoger från Storbritannien för att inspirera till att använda spel och programmering i undervisningen.

När: 25–26 april kl. 13.30–17.30.
Var: Eriksbergshallen i Göteborg
Läs mer:   www.grkom.se/laromedellänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fri entré!

OBS! Boka redan nu in nästa års Läromedelsmässa 24–25 april 2018. Då firar vi 10 år på Eriksberg

Senast uppdaterad: 2018-04-10 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund