GR medverkar i utbildningsdag för lärare kring EU

Den 31 oktober arrangeras en utbildningsdag för lärare kring EU. GR medverkar bland annat genom en presentation kring att skapa engagemang för EU med lärandet i fokus.

Utbildningsdagen arrangeras i samarbete med Europa Direkt Göteborgsregionen (EDGR), Europaparlamentets informationskontor i Sverige, EU-kommissionens representation i Sverige, Universitets- och högskolerådet (UHR) och Västra Götalandsregionen.

Målgruppen för dagen är lärare i Göteborgsregionen som önskar uppdatera sig och bygga kunskap, inte minst med tanke på de två val som ligger framför oss kommande två år.

  • Läs mer om dagens innehåll och anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktperson på GR:  Christel Bäckström

Senast uppdaterad: 2017-09-29 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund