GR söker medarbetare till AllAgeHubs interaktiva inspirationsmiljö

AllAgeHub är ett nystartat forsknings-, utvecklings- och innovationscenter som främjar tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv.

AllAgeHub finansieras främst av Vinnova, Västra Götalandsregionen och 12 GR-kommuner och GR är största projektägaren. I dagsläget deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet. Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare till AllAgeHubs inspirationsmiljö. Det är en interaktiv utställning där besökaren får möjlighet att själv prova och diskutera införande av välfärdstekniska lösningar och tillgänglig boendemiljöer.

Arbetsuppgifterna består främst av att hålla i och planera visningar av miljön. De grupper du i huvudsak kommer möta är personal från de 12 kommunerna som deltar i AllAgeHub, exempelvis hemtjänstpersonal, IT- utvecklare, rehabiliteringspersonal eller biståndshandläggare.

I uppdraget ingår också vissa administrativa uppgifter kopplade till AllAgeHub som helhet. Det kan till exempel vara att boka lokaler, schemalägga besök och möten, skriva minnesanteckningar och hantera tidrapporter från personer som gör uppdrag i AllAgeHub.

Som medarbetare för AllAgeHub:s interaktiva inspirationsmiljö kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare.

Verksamheten är lokaliserad till Chalmers Teknikpark. Då AllAgeHub fortfarande är under uppbyggnad är det viktigt att trivs med att vara med i en sådan process och vill bidra till att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer och kompetens

  1. Vi söker dig som antingen är legitimerad arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska eller har likvärdig utbildning.
  2. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från exempelvis hemsjukvård eller annan kommunal hälso- och sjukvård. Har du arbetat med planering och hållit i förflyttningsutbildningar eller liknande är det meriterande.
  3. I rollen kommer du träffa många människor och grupper med olika bakgrund. En viktig del i visningarna är att leda diskussioner kring implementering och etiska frågor kopplat till välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer.
  4. Vi tror därför att du är en nyfiken och strukturerad person med social kompetens, ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt och intresse för välfärdsteknik.
  5. Självklart ska du trivas med att tala inför grupp!

Anställningens omfattning

Vi ser gärna att du är anställd hos någon av AllAgeHubs samarbetsparter och har möjligheten att lånas ut till AllAgeHub under projektperioden. Din lön kommer att finansieras av AllAgeHub. Var god ange löneanspråk i din ansökan.

  1. Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  2. Omfattning: Deltid 80%.                    
  3. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.      

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-07

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktperson på GR:

Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHubs interaktiva miljö
031-335 5336, 0767-84 08 85

Theresa Larsen
Projektledare AllAgeHub
031-335 5199, 0708-68 85 19

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg, Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist, Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad: 2017-04-13 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund