GR söker processledare för AllAgeHubs innovationsarbete

AllAgeHub är ett nystartat forsknings-, utvecklings- och innovationscenter som främjar tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv.

AllAgeHub finansieras främst av Vinnova, Västra Götalandsregionen och 12 GR-kommuner och GR är största projektägaren. I dagsläget deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet. Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .

Arbetsuppgifter

Som processledare för AllAgeHubs innovationsarbete kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare.

Ditt ansvar blir att facilitera behovsdrivna utvecklings- och innovationsprocesser i samarbete med aktörer från offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att leda möten, workshops och seminarier, åstadkomma konkreta innovations- och utvecklingsprojekt samt skapa engagemang bland deltagande aktörer.

Kvalifikationer och kompetens

  1. Vi söker dig som är en erfaren och dokumenterat skicklig mötesledare och som kan få aktörer med olika intressen och behov att samarbeta mot ett gemensamt mål.
  2. Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  3. Som person har du lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du kan arbeta utifrån ett konsultativt arbetssätt, vilket innebär att du är lyhörd, kan ge välgrundade råd och ta ansvar. 
  4. Det är meriterande om du har arbetat inom innovationssystemet, med affärsutveckling, i samverkansprojekt mellan offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle och/eller med verksamhetsutveckling i offentlig sektor. 
  5. Eftersom AllAgeHub är en nystartad verksamhet är det viktigt att du har en vilja och ett driv att bygga upp något nytt och kan tänka dig att stötta verksamhetens andra delar om det behövs. Det ställer krav på att du är prestigelös, kreativ och flexibel. Vi förutsätter att du har ett intresse för välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer.

    AllAgeHub jobbar med att främja jämställdhet, integration och delaktighet i samhället och välkomnar därför personer med olika bakgrund att söka tjänsten.

Anställningens omfattning

  1. Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
  2. Omfattning: Heltid 100%.                    
  3. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.      

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-05

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktperson på GR:

Theresa Larsen
Projektledare AllAgeHub
031-335 5199, 0708-68 85 19

Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHubs interaktiva miljö
031-335 5336, 0767-84 08 85

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg, Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist, Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad: 2017-05-19 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund