Gymnasieingenjör – ett fjärde år på teknikprogrammet

Produktutvecklare, CAD-konstruktör eller systemtekniker. Det är bara några exempel på vad en gymnasieingenjör kan arbeta med. Nu kan alla som har en gymnasieexamen från teknikprogrammet eller likvärdig utbildning läsa ett fjärde år på teknikprogrammet.

I Göteborgsregionen finns möjligheten att läsa till gymnasieingenjör hos samtliga gymnasieskolor som är certifierade Teknikcollege. Det innebär att skolorna erbjuder tekniska utbildningar av hög klass i nära samverkan med de regionala teknikföretagen.

Utbildningarna inom Teknikcollege vänder sig till elever som söker spännande, innovativa utvecklingsmöjligheter och ger oavsett utbildningsnivå eleverna en nära koppling mellan teori och praktik.

Kontaktperson på GR

Johanna Redelius

Bli gymnasieingenjör genom att läsa ett fjärde år på teknikprogrammet

Broschyr, skriv ut

Teknikcollege Göteborgsregionen

Senast uppdaterad: 2017-11-21 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund