Gymnasieministern inviger Utmärkelsen 2015

Vilka skolor och företag har under året arbetat bäst med samverkan mellan skola och arbetsliv? Den 14 oktober avgörs det. Utmärkelsen 2015 delas ut på Svenska Mässan och på plats för att inviga dagen finns gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic.

Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic | Foto: Mikael Lundgren/ Regeringskansliet

Aida Hadzialic | Foto: Mikael Lundgren/ Regeringskansliet

Under ett antal år har priset Utmärkelsen delats ut för att uppmärksamma och premiera verksamheter inom grundskola, gymnasieskola och företag som arbetar särskilt bra och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv.

Bakom priset står SAK-rådet, bestående av representanter från Arbetsförmedlingen, Business Region Göteborg (BRG), Företagarna, Göteborgsregionens kommunalförbund (GR), LO, Svenskt Näringsliv, SACO, TCO och Västsvenska Handelskammaren.

Under årets prisutdelning inspirerar Niklas Edels Zandén, professor vid Handelshögskolan i Göteborg, till hur CSR kan fungera genom ett strategiskt samarbete mellan skola och arbetsliv.

Dagen invigs av gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic.

Kontaktperson på GR
Johanna Redelius

 Utmärkelsen » Läs mer

Senast uppdaterad: 2017-10-10 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund