Mötesplats 10 december med fokus på nyanländas lärande

Just nu välkomnas många nyanlända barn och ungdomar till skolorna inom GR. GR Utbildning bjuder in till konferens och mötesplats med fokus på nyanländas lärande.

För att bidra till att mottagandet utformas på bästa sätt erbjuder GR Utbildning skolledare och nyckelpersoner inom grundskola och gymnasieskola en kostnadsfri konferens och mötesplats, 10 december 2015 på Elite Park Avenue Hotel.

Huvudtalare är Nihad Bunar, en av landets främsta experter inom området nyanländas lärande.

Deltagarna på konferensen får också ta del av goda exempel på arbete med nyanlända elever i Mölndals Stad, i Sjumilaskolan i Göteborg och i den fristående gymnasieskolan Framtidsgymnasiet i Göteborg.


Kontaktperson på GR
Lislott Lundahl

Senast uppdaterad: 2018-02-15 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund