Passa på att ta del av Göteborgs Kulturkalas

Tisdag 11 augusti drar Göteborgs Kulturkalas igång på totalt 52 festplatser i centrala Göteborg. Öppet för alla och helt gratis.


goteborgskulturkalas.se

goteborgskulturkalas.se

Under sex dagar fylls staden av närmare 1 200 programstarter, allt från lokala artister till världsstjärnor. I år gör också Näringslivsgruppen en extra satsning på projektet Mångfald i Litteraturen.

Det är faktiskt tack vare bland andra GR, och vårt arbete för ett bättre och mer attraktivt Göteborg som vi bedriver inom nätverket Näringslivsgruppen, som gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur ­ opera, konst, musik, karneval, gatuteater, slöjd, teater, litteratur och film. Därför kan du känna dig lite extra stolt när du besöker Göteborgs Kulturkalas.

  • Mer info: www.goteborgskulturkalas.se

Kontaktperson på GR: Helena Söderbäck

Senast uppdaterad: 2018-06-25 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund