Tyck till om EU den 16 november!

Hur tycker du att EU ska hantera framtida utmaningar och möjligheter? Nu har du chansen att göra din röst hörd! Den 16 november arrangerar EU-kommissionen en medborgardialog i Göteborg om hur Europa kan bidra till rättvisa jobb och tillväxt.

Träffa Marianne Thyssen, Cecilia Malmström och Ylva Johansson i Göteborg

Räcker min kompetens för att jag ska kunna behålla mitt jobb i framtiden? Hur kan jag bli en del av samhället i mitt nya hemland och få ett rättvist jobb? Tar EU sitt sociala ansvar i andra delar av världen? Hur kan vi förbättra EU tillsammans?

Träffa Cecilia Malmströmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, kommissionär med ansvar för handel, Marianne Thyssenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, kommissionär med ansvar för sysselsättning och Ylva Johanssonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, arbetsmarknadsminister den 16 november på Göteborgs universitet – Handelshögskolan. Under en och en halv timme kommer kommissionärerna och ministern att ge sina åsikter och svara på dina frågor.

Dialogen sänds också live på Facebook: www.facebook.com/EUkommissionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: Torsdagen den 16 november Tid: 17.00-18.30
(kaffeservering, registrering och säkerhetskontroll från kl. 16.15).
Endast mindre väskor får tas med in i lokalen.
Plats: Göteborgs universitet – Handelshögskolan, Malmstensalen, Vasagatan 1, Göteborg
Twitter: #EUdialogues

Här kan du läsa mer om EU:s sociala dimensionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och vitboken om EU:s framtidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Följ EU-toppmötet på webben
Medborgardialogen äger rum dagen före toppmötet om rättvisa jobb och tillväxt i Göteborg. Värdar för mötet är Europeiska kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker och Sveriges statsminister Stefan Löfven.
Läs mer om toppmötet på: www.socialsummit17.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Här kommer du också kunna följa toppmötet via en webbsändning.

Så tar du dig fram i trafiken
Tänk på att under vissa tider den 16–17 november kan det vara kraftiga trafikstörningar.
Följ polisens rekommendationer och var ute i god tid.

Här hittar du mer information:
Polisenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
www.trafiken.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
www.vasttrafik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du veta mer om GR:s internationella arbete?
Mer information finns här på webben, under rubriken Detta jobbar GR med, EU och internationellt arbete.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2017-11-17 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund