Välkommen till 5:e seminariet i serien På spaning efter ett socialt hållbart samhälle!

Vid det här seminariet 24 november är fokus socialt hållbart boende. Ing-Marie Odegren, VD för Alingsåshem, kommer att berätta hur bostadsbolaget arbetar för att förena ekonomisk och social hållbarhet.

Vi får även höra mer om hur Frihamnen i Göteborg används som testarena för ett socialt blandat boende samt lyssna till en presentation av representanter från Stenungsunds kommun om hur samverkan över verksamhetsgränser blir till social hållbarhet i praktiken. Värdar för seminariet är Kristina Lindfors och Camilla Blomqvist, Stenungsunds kommun.

När: 24 november klockan 9-12
Var: GR, Anders Personsgatan 8, Göteborg

  • Program och anmälan (senast 22 november) hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Seminarieserien arrangeras av GR:s arbetsgrupp för social hållbarhet.
Här kan du läsa mer om arbetsgruppens arbete: www.grkom.se/socialhallbarhetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Kontaktperson på GR:

Maja Wadstein och Elisabeth Beijer

Senast uppdaterad: 2017-11-13 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund