Västkom söker processledare till välfärdsområdet socialtjänst samt hälso- och sjukvård

VästKom är en ideell förening som ägs av de fyra delregionala kommunalförbunden i Västra Götaland; Fyrbodal, Göteborgsregionen, Skaraborg samt Boråsregionen Sjuhärad. Nu söks ytterligare en person till välfärdsområdet.

Västkoms uppdrag är att ge utvecklingsstöd inom hela det kommunala verksamhetsområdet när det är en gemensam uppgift på länsnivå som berör alla 49 kommuner i länet. Många uppdrag drivs tillsammans med Västra Götalandsregionen (VGR) och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Processledare söks till välfärdsområdet socialtjänst och hälso- och sjukvård, heltid, tidsbegränsad anställning under två år, 2018 och 2019.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Bevakning och omvärldsorientering inom verksamhetsområdet.
  • Planering, genomförande och uppföljning av gemensamma aktiviteter i Västra Götaland.
  • Företräda kommunalförbunden/kommunerna i kontakter med andra myndigheter och aktörer regionalt och nationellt.
  • Driva och stödja arbetet i olika projekt, arbetsgrupper och nätverk.
  • Arbetet sker i nära samverkan med övriga medarbetare, kollegorna i de fyra kommunalförbunden samt med övriga länsorgan såsom VGR.


Kvalifikationer
En intressant kandidat har ett generellt intresse för samhällsfrågor, relevant högskoleutbildning, god erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård/socialtjänst och är förtrogen med de uppdrag som kommunerna har inom detta område. Du har ett strategiskt synsätt och en utpräglad förmåga att se helheter. Du bör ha erfarenhet av projekt/process-ledning. Du är strukturerad och har en god utredningskapacitet, är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du gillar att arbeta med modern teknik, är serviceinriktad och bekväm med att arbeta självständigt men tycker att samverkan och relationer är viktigt och roligt. Kansliet finns i Göteborg men annan placeringsort kan diskuteras.

Upplysningar lämnas av Thomas Jungbeck, direktör, 072-707 45 50,
eller Anneli Assmundson Bjerde, utvecklingsstrateg, 073-335 85 16.

Ansökan med personligt brev, meritförteckning samt uppgift om löneanspråk
ska vara oss tillhanda senast den 18 december 2017
via e-post till Thomas Jungbeck thomas.jungbeck@vastkom.se.

Vi gör urval löpande så vänta inte med Din ansökan!

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag!

Senast uppdaterad: 2017-12-05 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund