Vilken skola och arbetsplats är bäst på samverkan mellan skola och arbetsliv?

Under ett antal år har SAK-rådet genom priset Utmärkelsen uppmärksammat och premierat verksamheter som arbetar särskilt bra och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv.

Syftet med priset är att sätta frågan på dagordningen och sprida goda exempel.

För att delta i utmaningen behöver skolor eller verksamheter utifrån några frågeställningar beskriva sin verksamhet och sitt arbete med samverkan skola arbetsliv, entreprenörskap samt studie- och yrkesvägledning.

Nytt för i år är att även årets yrkeslärare kommer att utses. Prisutdelningen äger rum i anslutning till EuroSkills i december. Vinnarna tilldelas en prispokal och prispengar samt kommer under kommande år att fungera som goda exempel för samverkan mellan skola och arbetsliv. Detta bland annat genom att finnas med i GR Skola Arbetslivs nyhetsbrev samt genom att berätta om sitt arbete på ett frukostmöte som GR arrangerar.

Kontaktperson på GR: Emma Theiland-Nilsson

Senast uppdaterad: 2017-10-10 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund