Mässa

Gymnasiedagarna & Future Skills

Plats

Ej bestämt

Startdatum

Ej bestämt

För att bidra till välgrundade studie- och yrkesval för regionens grundskoleelever arrangerar Göteborgsregionen (GR) mötesplatsen Gymnasiedagarna & Future Skills tillsammans med samarbetspartners och utställare. Precis som förra året hålls mässan 2021 digitalt.

Gymnasiedagarna & Future Skills är startskottet på det stundande gymnasievalet. Tillsammans ska vi se till att sprida kunskap om den framtida arbetsmarknaden och regionens gymnasiala programutbud – så att varje elev ges förutsättning att göra ett välgrundat framtidsval.

Förbokning av klass-/skolgruppsbesök till den digitala upplagan av Gymnasiedagarna & Future Skills 2021

Vi har valt att ha förbokning till årets digitala mässa för att alla ska ha en chans att prata med våra utställare genom livemöten och chat.

Mötesplatsen är indelad i två sektioner; en där eleverna får träffa gymnasieskolor och en där de får lära sig mer om olika yrken, företag och branscher. Dessutom finns studie- och yrkesvägledare och språkguider på plats. De hjälper gärna till med att ta reda på vilka utbildningar som leder till olika yrken och branscher.

Läs mer på Gymnasiedagarnas webbplats Länk till annan webbplats.

Kontakt

Information och anmälan

Mer information

Målgrupp

Elever som ska göra sitt gymnasieval.

Samarbetspartners

Future Skills är ett samarbete mellan Göteborgsregionen (GR), Business Region Göteborg, Västra Götalandsregionen och Arbetsmarknad och Vuxenutbildning i Göteborgs Stad.

Projektpartner: WorldSkills Sweden

Uppdaterad