Lediga jobb

Systemutvecklare - Är du redo att göra skillnad i den offentliga sektorn?

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Sök tjänsten senast den 18 augusti.

Arbetsuppgifter

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) söker en passionerad och erfaren systemutvecklare som vill vara med och forma framtidens digitala lösningar för våra medlemskommuner. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en innovativ miljö där ditt arbete verkligen betyder något för hela Göteborgsregionen och Storsthlm.

Om rollen

Som systemutvecklare på GR kommer du att bli en del av vårt dynamiska team som driver IT- och digitaliseringsarbetet framåt. Du kommer att spela en nyckelroll i utvecklingen av vårt gymnasieantagningssystem, en central plattform som stödjer elever och skolor i Göteborgsregionen och Storstockholm.

Här får du chansen att arbeta med tekniknära verksamhetsutveckling och påverka digitaliseringsarbetet över organisationsgränserna.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Utveckling av system och tjänster i Microsoftmiljö.
  • Mjukvaruarkitektur, design, programmering och test.
  • Frontend- och backend-utveckling med fokus på .Net/C#/Azure.

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark drivkraft att göra skillnad och som njuter av att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team. Du är en ansvarsfull lagspelare som ser laget före jaget och har en stor nyfikenhet på nya tekniker och lösningar. Din förmåga att samarbeta effektivt med kollegor, leverantörer och i tvärfunktionella projekt är av stor betydelse. Dessutom trivs du med att arbeta självständigt och har förtroende för att fatta egna beslut.

För att lyckas i rollen behöver du:

  • Relevant utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet som systemutvecklare i Microsoftmiljö.
  • Stort intresse för nya tekniker och erfarenhet av C#/.Net-utveckling.
  • Erfarenhet av SQL-Server.
  • Goda kunskaper i planering, prioritering och tidsestimering av utvecklingsinitiativ.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Förmåga att samarbeta effektivt i team.
  • Det är meriterande om du har specialistkunskaper inom mjukvaruarkitektur, design, programmering och test, samt erfarenhet av web-applikationer, tjänsteutveckling i Azure, UI-design och agila arbetssätt. Erfarenhet av frontendutveckling i React är ett stort plus.

Vad vi erbjuder:

På GR får du möjlighet att arbeta i en flexibel arbetsmiljö där du kan arbeta på distans en del av tiden. Du blir en del av ett engagerat team med 13 utvecklare och specialister som arbetar kreativt och innovativt för att driva digitaliseringen framåt. Hos oss är varje medarbetares bidrag viktigt och vi ser mångfald som en styrka där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Vill du vara med och skapa framtidens digitala lösningar för Göteborgsregionen?

Ansök idag och bli en del av vårt dedikerade team som arbetar för att förbättra och utveckla våra medlemskommuner. Tillsammans gör vi skillnad!

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsplatsen

På GR arbetar cirka 200 kollegor tillsammans för att skapa nytta och mervärde för 13 medlemskommuner. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och andra mötesplatser, bland mycket annat. I slutändan handlar det om att göra livet bättre för alla som lever och verkar i vår region.

Som anställd på GR är du en viktig del i Göteborgsregionens fortsatta utveckling. Vi arbetar inom flera olika sakområden, vilket innebär att det finns en stor bredd av yrkesroller, verksamheter, erfarenheter och kunskap på GR.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med många engagerade och kunniga kollegor. Här finns stora möjligheter att påverka arbetet, utvecklas med organisationen och göra verklig skillnad.

Läs våra mål- och strategidokument

Kontakt

Anette Lindahl

Förvaltningsledare

Fackliga representanter

Representant för Saco

Monica Wallström

031-335 52 24

Representant för Vision

Lukas Berggren

031-335 50 61

I korthet

Sista ansökningsdatum

18 augusti 2024

Ansökan görs endast via Visma Recruit. Klicka på den gröna länken ovan.

Anställningsform

Tillsvidare
Provanställning i upp till 6 månader kan komma att tillämpas.

Omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Uppdaterad