Stöd och erbjudande

Traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare

Målet med Framtidens samhällsbyggare är att utbilda nyckelpersoner som kan verka gränsöverskridande mellan olika aktörer och skapa ett mer effektivt byggande. Programmet riktar sig till dig som gått en teknisk utbildning, till exempel civil- eller högskoleingenjör, lantmätare, arkitekt eller fysisk planerare. 

I samarbete med Centrum för Management i Byggsektorn (CMB) driver Framtidens Ledare på Göteborgsregionen (GR) traineeprogrammet Framtidens Samhällsbyggare. Framtidens Samhällsbyggare är ett branschövergripande traineeprogram som skapar samverkan inom samhällsbyggnadssektorn.

Våra traineer får:

  • Ett brett kontaktnät inom hela sektorn
  • Stor insikt i olika aktörers roller och affärsmetoder
  • En gedigen helhetsförståelse för samhällsbyggande
  • Unika karriärmöjligheter

Så här fungerar programmet:

Varje trainee får en tillsvidareanställning i ett företag eller organisation inom samhällsbyggnadssektorn i Göteborgsregionen. Under programmets 14 månader ingår tre stycken breddningsperioder på tre andra arbetsplatser. Traineerna arbetar tillsammans på ett stadsutvecklingscase, får delta i frukost- och lunchseminarier varje månad samt får varsin personlig mentor och en gedigen utbildning i personlig utveckling och grupputveckling.

Vill du veta mer?

Besök gärna traineeprogrammets egen webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – där publiceras samtliga annonser för traineetjänsterna hos de olika företagen. Ansökningsperioden är från mitten på februari till mitten på mars varje år.

Om du har andra frågor eller funderingar, ta en titt under vanliga frågor Länk till annan webbplats. eller hör av dig direkt till oss!

Kontakt

Om Framtidens ledare

Framtidens ledare på Göteborgsregionen (GR) verkar för ett attraktivt, hållbart och utvecklande ledarskap. Vi stöttar medlemskommunerna i organisations- och ledarutveckling samt ledarförsörjning.

Framtidens ledare

I korthet

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som gått en teknisk utbildning, till exempel civil- eller högskoleingenjör, lantmätare, arkitekt eller fysisk planerare.

Samarbetspartners

Centrum för Management i Byggsektorn (CMB)
Chalmers Professional

Uppdaterad