Utbildning

Informationsträff om mässan för anpassad gymnasieskola

Plats

Digitalt

Startdatum

28 augusti 2024

Vill du veta mer om hur du kan förbereda dina elever som ska välja anpassad gymnasieskola? Varmt välkommen att delta på en informationsträff om mässan för anpassad gymnasieskola.

Anpassat gymnasium vänder sig till ungdomar med dokumenterad intellektuell funktionsnedsättning. På anpassade mässan den 30 september får elever som ska välja nationellt program möjlighet att träffa regionens anpassade gymnasieskolor.

Innehåll

Mässan är till för att informera elever om den anpassade gymnasieskolan och de olika programmen. För att besöket på mässan ska bli så bra som möjligt är det viktigt att eleverna är förberedda.

På informationsträffen får du veta mer om mässan och om hur den fungerar. Du får också information om stödmaterial och om hur du kan förbereda dina elever på bästa sätt. Det kommer även finnas tid att ställa frågor.

Medverkande

Malin Viberg och Lina Häger, projektledare med särskild inriktning på anpassade skolformer, Göteborgsregionen.

Läs mer

Klicka här för att läsa mer om den anpassade mässan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Klicka här för att läsa mer om projektet Stärkta förutsättningar för unga med intellektuell funktionsnedsättning Öppnas i nytt fönster.

Om informationsträffen

Mer information

Plats

Digitalt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Målgrupp

Studie- och yrkesvägledare samt lärare i anpassad skolform.

Arrangörer

Informationsträffen möjliggörs genom projektet Stärkta förutsättningar för unga med intellektuell funktionsnedsättning, som drivs av Göteborgsregionen med medel från Europeiska socialfonden (ESF)

Logotyp Europeiska socialfonden

Uppdaterad