Praktisera hos oss

När du praktiserar på GR är du med om många spännande möten och får tillgång till givande kontakter. Vi utformar praktiken utifrån din kompetens och intresseområde. Du deltar i det dagliga arbetet men det finns även utrymme för egna uppdrag.

Du kan söka praktik hos oss om du studerar på universitet, högskola (eller annan relevant eftergymnasial utbildning) och praktik är en del av din utbildning. Även du som deltar i ett arbetsmarknadspolitiskt program via Arbetsförmedlingen kan söka praktik på GR.

Vi arbetar inom en rad områden: arbetsmarknad, klimat och miljö, kompetensförsörjning, samhällsbyggnad, skola och utbildning samt social välfärd. Mer information om vad vi gör inom de olika områdena hittar du under sidan Sakområden.

Du kan även skicka in en intresseanmälan för praktik inom HR, ekonomi, IT, kommunikation, konferens, reception och administration.

Möjligheten att ta emot en praktikant kan variera mellan avdelningar och över tid. Välkommen att skicka in din intresseanmälan enligt nedan så återkommer vi så snart vi har mer information. Urval sker löpande.

Sök praktikplats

Intresseanmälan för praktik under höstterminen skickas in under mitten av januari till sista maj Länk till annan webbplats..

Intresseanmälan för praktik under vårterminen skickas in under perioden mitten av augusti till sista november. (Stängd)

Kontakt

Mer om vår verksamhet

Vår värdegrund

Vi tror på lyhördhet, handlingskraft och utveckling

13 medlemskommuner

Totalt bor drygt en miljon invånare i Göteborgsregionen

Uppdrag, mål och vision

Läs de styrande dokumenten som politikerna har beslutat om

Se vad 13 kommuner åstadkommer tillsammans

Uppdaterad